//Cactus On The Moon!
Follow Dashboard
kem(MUB)...youtube
Tuesday, 20 December 2011 | 0Superstar (s)!


hello guys,wahwah setelah sekian lame tasya x post cerita asyik2 contest je kan,so harini nk cerita la ni,sekarang pkul 10:18 masih blom ade org bangun,so tasya ade peluang untuk tulis cerita ini tanpe di ganggu...ok,cerita ni time tasya n anak2 tnb masuk kem MENITI USIA BALIGH (MUB) kelab remaja berstari (KRB) sjsi paka...
so tanpe berlenggah mase kite tengok je video ni,xkan nk cerita panjang2 kan??
                     
atau pon korg boleh buke di youtube >>>TEKAN SINI<<< OKE??
wa mmg susah nak cari tasya dlm tu...so rupe tasya macam di bwah...
oke,x derr la susah sanggat nak cari,bukan ramai mne pon...tasya post ni untuk saje2 so yang muke anda terjadi ape2 ke or whatever jangan larr terase,ni kite hanya bersuka ria...hhahaa..tu je kot,so tasya nak ucap tengs sebab sudi bace post ssaye ni..kbye2


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hello u all!! :)welcome to my blog..I'M Erni Erdawati Razli.my nickname erni//tasya//nini//bla bla bla..

underlined, bold

TASYATATA2305 OWNER


Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODES HERE


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Own this blog : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!