//Cactus On The Moon!
Follow Dashboard
toturial lagu tanpa henti & youtube
Monday, 26 December 2011 | 0Superstar (s)!

1.helloyou,??hah,pagi2 dah nk buat toturial ..exited sanggat kot...oke2 tasya tengok rmai yg tanye macam mne ambik lagu,dan tasya tengok ramai yg dah buat kan?tpi diorg ni bukan tanye tasya,tpi tanye org lain laa...
xperr tasya dengan hati terbuka nak kasi korg letak lagu nih..(baek btol)ngeh3..oke sape yg nak lagu tanpe henti ikut step dibwah... Log in > Dashboard > Design > Add a Gadget > Html/JavaScriptnampak x anak panah warne merah tuh??klau nampak,korg boleh pilih lgu korg suke dulu...oke lepas korg dah pilih korg nmpak x code dia dibwh??...oke cari cepat2..oke dah jumpe,korg copy n paste kan di blam ruang Html/JavaScript n korg boleh save...mudah kan?? 


2.bgi sesiapa yg nak lgu dripada youtube ikut step dibwah oke...cari lgu korg dulu oke...
nmpak x yg dia tulis share tuh,??klau nmpak korg kene tekan..lpas tuh korg tekan perkataan embed ...hah...tasya dah tulis saye n dua tuh..mule2 korg tekan cara satu iaitu perkataan EMBED... lepastu dia akan keluar code,korg copy code tuh n korg paste kan ke ruang Html/JavaScript ... senang kan?? lepas tu korg cume save ..!!selamat mencuba..

dah siap toturial maka dah cantik blog korg!!



Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hello u all!! :)welcome to my blog..I'M Erni Erdawati Razli.my nickname erni//tasya//nini//bla bla bla..

underlined, bold

TASYATATA2305 OWNER


Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODES HERE


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Own this blog : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!