//Cactus On The Moon!
Follow Dashboard
arrrggghhh!!!,suntikan hpv??...
Saturday, 26 January 2013 | 0Superstar (s)!

SALAM,ANNYEONG N HI!! ....ollaa,ommmaaa!!bila je para2 saudari yg tingkatan 1 dengar hpv mesti berdebar dan terlintas dkt pikiran pasal CUCUK...awww!!hahaha loll,mungkin kite akan ckap skit apabila dicucuk,tpi sbenarnya tidak sume suntikan yg akan rse sebegitu sygg...maklumlah,suntikan hpv ni buat kli pertama kene untuk pelajar perempaun tingkatan 1...by the way,tasya pon form jugak tahun ni..2013....waa,bilalah tasya nk dpt sklah sains kuantan ni,menunggu lme dh ni...so skrg tasya belajar dulu dkt smkpaka..dpt kelas rangcangan khas loll..!!back to the topics,tasya pon dah kene SUNTIKAN HPV ni...!!! TAHNIAH3..HAHAHA...seriously,bila time kelas kitorg kne,bila sume kene suntikan tu,xde sorg pon yg nngis,mmg lah mule2 tu agak gementar,maklumlah first time nk kne kan,tapi bile kitorg dh kne,semuenye gelak mcm hantu raya..haha,..tasya pon turut join..
bile je bce kertas yg cg bgi ni,marah gilaa kitorg...kitorg ckap,"CEHH,KONON NYE LAH TAK SAKIT" tpi kenyataannya mmg betol..haha..mungkin korg yg xkne lgi akan rse mcm ini jugk..tpi xsemua org yg rse biase je kne...mungkin ade yg akan rse sakit mse kene..tpi tasya yakin,korg xkan nngis punye,..sbb?? of cours la sbb korg ade geng2 korg time tuwh..like me ^_^ peace!!..suntikan ni untuk mengelak kan kita dari kena kanser servik..korg nk ke kne kanser??nk?nk?? tak nk kan,so try la skli suntikan ni..bukan skit sngt pon..mungkin tngn kita akan rse lemah/kebas skit lah lepas kne tu... don't worry,i gonna be okey..tasya dah kne skli,nnti akan kne 2kali lgi..
JADI,TASYA DAH KENA,KORANG BILA LAGI??HURRY2!!!
hahaha,kbai :p assalamualaikum!!





Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hello u all!! :)welcome to my blog..I'M Erni Erdawati Razli.my nickname erni//tasya//nini//bla bla bla..

underlined, bold

TASYATATA2305 OWNER


Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODES HERE


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Own this blog : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!