//Cactus On The Moon!
Follow Dashboard
happy chinese new year..
Sunday, 10 February 2013 | 0Superstar (s)!


ASSALAMUALAIKUM to u all's...todays 10/2/2013 wahh,cepatnye lah mse berlalu kan,now dah msuk bulan february...u know,minggu lepas tasya dah msuk SEMSAS maknenye msa yg sma tasya msuk asrama buat kli pertama...sbelum xpernah pon duduk asrama,felling tasya dduk asrama happy+sad ....dlm asrama tasya agak pendiam sedikit,sbb mungkin tasya x biase sngt akn keadaan kt situ,dlm kelas plak,kwan2 semua sporting cume stakat ni tasya x jumpe lgi kwan untuk tasya jdikan geng,kt situ xde pon kwan lama tasya,tu lah rse mcm keseorangan sdikit..hurm xpea2 nnti lme2 biase lah kan,tasya harap tasya dpt kwan yg slalu dismping tasya...ya ALLAH kau lindungilah aq di sana..back to the topics


hallu2,happy chinese new year to alls chinese friends... :D ...kebetulan hari ni jugak befday kwan tasya SITI SYAZWANI,hepy befday kwan semoga pngjang umur & happy2 selalu...wah2,mlm tdi tengok kaum cina makan besar n main bunga api mlm2,seronok lah korg erh..hahaha...cantek x gmbar kt atas tu,hihi tasya curi dari google gambar dri girls generation.... i think that all,kbai  ASSALAMUALAIKUM


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hello u all!! :)welcome to my blog..I'M Erni Erdawati Razli.my nickname erni//tasya//nini//bla bla bla..

underlined, bold

TASYATATA2305 OWNER


Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODES HERE


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Own this blog : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!