//Cactus On The Moon!
Follow Dashboard
peperiksaan pertengahan tahun
Monday, 6 May 2013 | 0Superstar (s)!


ASSALAMUALAIKUM SALAM SATU MALAYSIA and HALLO2...


sekian lame nye x msuk ke blog ini,skrg tibenye mse untuk buang habuk2 yg ade....wahaha,hurm nk kne buat entri ni cepat2 nnti sya dh nk kne blik sklh...atoyaii,srabut nye kepala dngan sklh...pikir kan ini pikirkan itu,alahai,mlas nye nk sklh....tngok lah kwan2 kt sna,msing2 bukn reti2 nk pham perasaan org lain,aq je jge prasaan org,die x pikir dh prasaan kite,dh la next week prekse pertengahan tahun...arrgghhhh!!! serabutnye,,aq nk kwan2 aq yg dulu,yg pndai jge prasan org lain jugak n xde yg selfish...hurm,PENING PENING PENING...mcm mna lah nk prekse klau keadaan mcm ni...i pon kne kutuk dngan kwan yg duduk sbelah i dlm kelas...mcm mne lah x skit hati....ok2 SABAR tasya TENANG,TARIK NAFAS DALAM-DALAM...fuhhh,,,ni nak citer ni,bukan boleh tension dlm kelas je,kepala pon berserabut dngan orkestra...hurm,i hope i can do the best for ppt 6tiey...wish me friends!!...semoga doa2 korg tu dimakbulkan...last thing,skrg kan dh msuk bulan MAY kan??kan??kan?? jgn lupe befday girl 23mei nnti...wish tau!!...heheheheehehe :)senyum sokmo!

DEAR EXAM,,








Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hello u all!! :)welcome to my blog..I'M Erni Erdawati Razli.my nickname erni//tasya//nini//bla bla bla..

underlined, bold

TASYATATA2305 OWNER


Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODES HERE


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Own this blog : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!